Whitmore Plaza Shopping Center

  • Ceres, California
  • Save Mart Supermarkets

Originally built in the late 1970s, Whitmore Plaza Shopping Center was showing the wear and tear and architecture of its past 40 years.

As part of Save Mart Supermarkets’ re-branding plans, its Whitmore Plaza location was selected for an exterior remodel. The crumbling existing wood beams and columns were removed and replaced with clean, updated masses painted in vibrant colors. A mix of finishes and materials were applied to create visual hierarchy and define the entries of individual businesses along the shopping center’s long linear façade. Consistent signage over bright new exteriors has revived Save Mart and Whitmore Plaza as a shopping center of choice in the city of Ceres. 

Project Specs

Site Area:11 acres
Building Area:114,000 sqft

Learn more

Contact Us

  • map it pin it

Related Content

Project

Lucky 750 Dublin

Dublin, California

Project

Black Diamond Town Center

Black Diamond, Washington